
24 آبا مناسبترین گل برای کافه
از گذشتههای دور، ارتباط و علاقهای جدایی ناپذیر، میان انسان و طبیعت وجود داشته است. چرا که انسان، از اعماقطبیعت، کم کم به زندگی شهری روی آورده و به آن پیوسته است. گویا خاطره همزیستی انسان با گل و طبیعت، در ضمیر ناخودآگاه تمام افراد ثبت شده و تا به امروز از بین نرفته است. قرار گیری این المانهای طبیعی، بصورت خلاقانه در محیط های تجاری و رفاهی، میتواند یکی از تاثیرگزارترین جلوههای زیبایی بصری را برای همگان، به نمایش بگذارد.
در کافهها و یا رستورانها، مدت زمانی که افراد مشغول غذا خوردن و یا صرف نوشیدنی هستند، بسیار بیشتر از زمانی است که در مغازهها، مشغول خرید هستند. لذا استفاده از گلهای طبیعی در این محیط ها، در مقیاسهای کوچک مانند گلدانهای روی میز، در تغییر حال و هوای این مکانها، بسیار موثر است. مسلما، وفاداری افراد به کافی شاپها، صرفا ارائه غذا و یا نوشیدنیهای عالی، توسط این کافهها نیست. بلکه خاطره و احساسی که با حضور در آن کافه، بدست میآورند، دلیل بازگشت دوباره آنها به این محیط است. گلدانهای روی میز و یا گل آرایی بکار رفته در یک محیط خاص، نظیر کافهها، موجب درگیری ذهن افراد با آن المان میشود. این عناصر رنگی، حس صمیمیت میان افراد را بیشتر میکند و باعث میشود تا مشتریها، پیرامون این موضوع صحبت کنند و با بوییدن این گلهای طبیعی، حس و حال خوبی را تجربه کنند.
Sorry, the comment form is closed at this time.